Curatenia de Craciun in timp record

Curatenia de Craciun in timp record
 
IMG_6184
 
Urasc sa pierd mult timp atunci cand fac curatenie in casa. Inainte de Sarbatori trebuie sa petrecem mai mult timp atunci cand facem curatenie. Nici un locusor nu trebuie ratat. Dar cum sa facem sa nu pierdem mult timp atunci cand facem curatenie? Alegem produsele de curatat cele mai bune!
Pardoseala casei mele arata ca noua acum!
 
 

 
Dupa cum vedeti si in imaginea de mai jos, pardoseala casei este una din lemn masiv, care trebuie o ingrijire speciala. De cand am inceput sa folosesc Asevi Mio, pardoseala si-a recapatat stralucirea de altadata, nu a mai trebuit sa clatesc dupa ce am spalat si totul miroase minunat. Orice urma de murdarie a fost indepartata cu succes.
 
IMG_6201
 
Baia si-a recapatat stralucirea.
Unde locuiesc, apa este una foarte dura, asadar calcarul este prezent peste tot, chiuveta, bateriile de la baie, cabina de dus. Credeam ca niciodata bateriile si cabina de dus nu o sa mai straluceasca! Am folosit Asevi Anticalcar si fara prea mult efort, chiuveta si bateriile de la baie si-au recapatat stralucirea si ce e mai important am scapat de calcar.
 
IMG_6113
 
IMG_6139
 
IMG_6193
 
Acum nu mai ramane decat sa ma apuc de bunatatile pentru Craciun, deoarce curatenia de Sarbatori a devenit acum floare la ureche!